Hajrá opelesek!

2009.01.18. 00:58

NA én is leírom a rajtot, élményszerűen, kicsit viccesen indult hogy kijutok-e, tömegközlekedéssel a 16.kerből, 2 átszálással, ismeretlen utcákon.Aztán sikerült a szüleimet is úgy belelkesítenem, hogy apukám felajánlotta hogy kivisz kocsival, meg fotózik

A Bp-Bamako Rallye Rajt: a hősök terén és környékén nem lehetett megállni autóval, annyian voltak, az indulók is egyébként több mint 100an, a családtagok-rajongók- és érdeklődők alkotta tömeg pedig több kordont is igényelt. Fura fazonok, díszes erősebb vagy mókásabb autók, szponzorok, rendőrök, fesztiválhangulat. Némi útmutatás után egyébként Dóriékat megtalálni nem volt nehéz, márcsak a héliumos lufik miatt sem :) Jó nagy felfordulás, mindenki pakol, csókolózik, fényképezkedik, pörög, Dóri mosolyog, ha kell ügyintéz, látszik rajta a kellemes izgatottság. Csapattársa ugrándozik, beszél, beszél, de szerencsére úgy tűnik ő is inkább izgatott mint ideges.

Tényleg nagyon sokan jöttek el megindítani a csajokat, úgyhogy mi is csak egy pár percre tudtunk találkozni, néhány szokásos kérdés, puszi, fénykép, és az újabb barátok jókívánságai, a forgatag már el is vitte őket. Kívánom hogy a lendület tartson ki egészen Bamakoig, és vissza!

 

Dóri, Csajok, csak ügyesen, nagyon szurkolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://szansajnterasz.blog.hu/api/trackback/id/tr59884629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kittiNA 2009.01.18. 09:08:12

Dóri hívott és mesélte, hogy még a szüleidet is rávetted, hogy menjenek ki veled XD

Fotókat majd szeretném (nénk) ám látni :)
süti beállítások módosítása